DAGPRIJZEN? BEL 06-10611862

IJZERSTERK
in het verwerken van metalen

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten, sloopwerken en het verwerken/recyclen van oud ijzer en metalen. Omdat wij een handelsonderneming zijn, doen wij ook de in- en verkoop van partijhandel.

Metaal handel

Wij hebben een jarenlange ervaring als ijzerhandel in Zuid-Holland en kunnen u op de juiste wijze van dienst zijn.

METAALRECYCLING

Onze professionals staan garant voor een milieuvriendelijke en efficiënte verwerking van diverse metaal- en afvalsoorten.

MEER LEZEN »

Transport

Wij hebben verschillende transportvoertuigen die de metalen na voorbewerking naar de eindverwerkers brengen voor recycling.

(INTER)NATIONAAL TRANSPORT

Handelsonderneming Joop van Vliet bezit alle nodige vergunningen voor het ophalen en vervoeren van (oud) ijzer en metalen.

MEER LEZEN »

Materieel verhuur

Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark is het mogelijk om diverse wagens of machines bij ons te huren.

Verhuur

Wij kunnen de kranen en machines leveren inclusief transport, montage en demontage.

MEER LEZEN »

Gun afval een tweede kans!

Inkoop van oud ijzer en (non) ferro metalen

Alle inkoop vind plaats tegen de op dat moment van koop geldende marktprijzen of aan de hand van afgesloten contracten. Betalingen worden in overeenstemming met de wensen van de koper gedaan. Bij ons worden betaling direct uitgegeven via bank of contant. Dit is naar keuze van bezoeker.

CONTACT

Metalen die wij inkopen

Bij Handelsonderneming Joop van Vliet kunt u terecht met alle soorten oude metalen. Oude metalen inleveren? Rijd als bedrijf of particulier gewoon onze poort binnen om uw oude metalen te brengen of bel ons om uw metalen op te laten halen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.