Rijplaten verhuur

Onze rijplaten vormen een uitstekende ondergrond voor wagens, machines of opslag. Het is dé oplossing voor elke locatie waar bereikbaarheid niet vanzelfsprekend is. Zeker niet bij slechte weersomstandigheden. Met name op bouwterreinen, waar vertraging kostbaar is, zijn goed gelegde rijplaten geen overbodige luxe.

Op afroep worden de rijplaten op locatie aangevoerd en indien u wenst uitgelegd zoals door u aangegeven. Na afloop zorgen wij voor het transport terug, al dan niet gecombineerd met het oprapen van de uitgelegde rijplaten. Van de kosten doen wij u vooraf een offerte (zie ook onze prijslijst online). Uiteraard kunt u de rijplaten ook zelf ophalen en terugbrengen tijdens onze zeer flexibele openingstijden.

Wij beschikken over grote partijen stalen rijplaten in diverse maten. De rijplaten zijn van een harde staalkwaliteit en hebben afgeronde hoeken. Bovendien worden ze schoon en gewalst afgeleverd, waardoor onnodig letsel van uw mensen en schade aan uw materieel voorkomen kan worden. Alle stalen rijplaten zijn voorzien van hijsogen en een duidelijk herkenbaar logo.

Download hier de de prijslijst voor de verhuur van rijplaten

 

VoorbeeldenBezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 12.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.